MAX Club & Terasa

Written by Manager on . Posted in Disco Club Max Costinesti

La finalul unei zile pline petrecute in Costinesti, fie că vorbim de plaja, o plimbare pe faleza sau pe dig, o plimbare pe lac cu hidrobicicleta sau cu vaporasul la epava, de discuţii cu prietenii sau cu partenerii de afaceri – câteva momente de relaxare sunt binevenite.

Unii vor alege camera unde sunt cazati, dar majoritatea vor prefera cu siguranţă degustarea unei băuturi fine în clubul & terasa MAX amplasata in zona Radio-Vacanta.

E momentul în care leneveşti în voie, povestind cu amicii sau flirtând cu partenera, placut pătruns de oboseala de peste zi, cu muzica în surdină, lângă un pahar de coniac, sau poate de vin sau whisky – asezonate cu ţigări simple sau de foi, în combinaţii selecţionate cu pricepere de către maestrul nostru barman.

Dacă ţi se pare că atenţia nu ţi-a fost pe deplin acaparată, ai doar un pic de răbdare – imediat dăm muzica mai tare şi începem petrecerea, şi-o să o ţinem aşa până în zori!

La CLUB MAX ne ţinem promisiunea, şi îţi delectăm simţurile. Pe rând, sau toate odată!

Şi, pentru că aici este locul şi momentul potrivit pentru o distracție în toată regula, IN DISCOTECA MAX, aflata peste drum, iată că am adus şi animatoarele!

Deci, DJ: să se audă muzica!

 Costinesti.org